MullToaYmpäristöystävällistä luksusta – ilman vettä ja viemäröintiä!

Alkuperäinen MullToa muuttaa jätteen mullaksi – paikan päällä

MullToa on ruotsalainen tuotemerkki joka tarkoittaa kompostikäymälää. Se tekee jätteestä multaa biologisen prosessin välityksellä paikan päällä, sisällä käymälässä. Kompostointi ja siten palaminen on tehokasta luonnon omien mikro-organismien avulla. Laitteen nimi viittaa sen kykyyn tehdä multaa luonnollisesti, ilman virtsan erottelua tai kemikaaleja. Ympäristön hyväksi – ilman vettä tai viemäröintiä.

MullToalle on myönnetty Joutsenmerkki

MullToa on markkinoiden ainoa biovessa joka toimii yllä kuvatulla tavalla. Malleista suurin, MullToa 65, on ainoa ruotsalaisvalmisteinen biokäymälä jolle on myönnetty Joutsenmerkki.

MullToa on nimensä veroinen (MullToa = Multakäymälä)

MullToa nimi kuuluu vain kompostikäymälöille jotka ovat MullToa-tehtaan valmistamia. Vaikka moni käyttää MullToa-nimeä kompostikäymälästään, on alkuperäisellä käymälällä omat, ainutlaatuiset toiminnot. Mikäli MullToakäymälän toimintamalli tuntuu oikealta, et voi valita toista valmistetta.

Valitse käymälä kapasiteetin mukaan

Valitse malli sen mukaan, mitkä ovat toiveet ja tarpeet. Jos käyttö on neljälle henkilölle ja kiinteistön käyttö on aktiivista, on MullToa 65 oikea valinta. Käytön jatkuvuudesta riippuen multalaatikko tyhjennetään tällöin vain kerran tai korkeintaan kaksi kertaa kaudessa. Valitse oikea malli MullToa malliston 15, 25, 55 ja 65 väliltä, oman perheen tarpeiden mukaan.

Helppo asentaa

Laite on helppo asentaa perusteellisten asennusohjeiden mukaan. Tavallisimmat kysymykset asennuksesta tai käytöstä löytyvät ”kysymyksiä ja vastauksia” osiosta.

Ylläpito helppoa ja hygieenistä

Laitteen ylläpito on helppoa ja hygieenistä, koska nestemäistä jätettä ei tarvitse käsitellä tai erotella millään tavalla. Jätteenä käymälä tuottaa valmista multaa. Katso tarkemmat erot ylläpidosta viereisestä taulukosta.

Alhaiset käyttökustannukset

Sähkönkulutus on pientä, jonka ansiosta myös käyttökustannukset jäävät pieniksi. Verrattuna esimerkiksi polttokäymälään, jäävät MullToan kustannukset noin 90 % pienemmiksi!

Laatu – ja takuu

Laadukas tuote kestää. Mikäli huono onni osuu kohdalle ja laitteessa on jotain huomautettavaa, myönnämme MullToa-käymälän sähköosille 2 vuoden ja muille osille 5 vuoden takuun. Takuu ei koske työkustannuksia. Uskomme, että tyytyväinen asiakas on paras myyntimiehemme!

Patentoitu ruotsalainen keksintö

MullToa-kompostikäymälät valmistaa ruotsalainen Swedish Ecology AB. Laite on kehitetty ja valmistettu Ruotsissa. Se, että valmistuksessa on otettu tarkkaan huomioon käymälän laatu-, ympäristö- ja kestävyysvaatimukset, tekevät MullToa-käymälästä ainutlaatuisen. Ainutlaatuisen käyttäjälle, joka asettaa luonnonmukaisuuden ja käyttömukavuuden suureen arvoon. Lisätietoa valmistajasta löytyy sivuilta www.mulltoa.se

MullToan multamäärä tyhjennyksen yhteydessä on vain 5 – 10 prosenttia jätteiden alkuperäisestä määrästä. Kuvasta näkyy, kuinka paljon vessa voi käsitellä jätettä ennen kuin se pitää tyhjentää ensimmäisen kerran. Uskomatonta, eikö olekin?

MULLTOA 15

Hinta 1240,00€

Lue lisää »

MULLTOA 25

Hinta 1550,00€

Lue lisää »

MULLTOA 65

Hinta 2450,00€

Lue lisää »

MullToa erikoismulta

Hinta 19,00€

Lue lisää »

Asennuspakkaus

Hinta 179,00€

Lue lisää »

aa MullToa demovideo

Hinta -

Lue lisää »