Tuulivoima

Tuulivoima

Tuulivoima on erinomainen uusiutuvan energian tuotantomuoto

Tuulivoima on maailman nopeimmin kasvava uusiutuvan energian tuotantomuoto. Voimaloilla on merkittävä rooli usean maan energiatuotannossa, saadaanpa tuulivoimalla lisättyä myös yksittäisen mökkiläisen omavaraista sähköntuotantoa, kun käyttöön otetaan pienemmän kaliiperin voimalat. Tuulivoima on myös luonnonystävän valinta, sillä tuulienergia on uusiutuvaa ja lähes päästötöntä.

Tuulienergian liike on näppärästi muunnettavissa pyörimisliikkeeksi ja edelleen sähköksi generaattorissa. Hyvällä generaattorilla saadaan ladattua virtaa jo alhaisissakin tuulennopeuksissa. 

Tuulivoima on oiva lisä aurinkopaneelille

Tuulivoima on hyvä lisä aurinkopaneelijärjestelmälle. Aurinko ei tarjoa tarpeeksi tehoa vuoden pimeimpinä aikoina ja yhdistämällä tuulivoima aurinkopaneeliin, sähköntuotto monipuolistuu. Samalla mökkiasuminen muuttuu entistä viihtyisämmäksi ja vapaa-ajan asunnolle on mahdollista hankkia yksi jos toinenkin mukavuus.

SW Energia myy valikoiman nykyaikaisimpia ja tehokkaimpia tuuligeneraattoreita! Tuulivoimala kannattaa asentaa aina paikkaan, jossa tuuliolosuhteet ovat parhaat mahdolliset riittävään tuotantoon. Meiltä saat neuvoja tarpeisiisi sopivan voimalan valinnassa ja oikeaoppisessa asennuksessa. Asiantuntijamme osaavat neuvoa parhaat ratkaisut juuri sinulle. 

Tuulivoimaa mökille