Tuulivoimala

Oman tuulivoimalan avulla viihdyt mökillä entistä paremmin 

Tuulivoimalla mökkiläinen tuottaa kätevästi sähköä omiin tarpeisiin. Laadukkaalla generaattorilla saadaan virtaa jo alhaisissa tuulennopeuksissa. Arjessa käytettävät laitteet muuttuvat voimalan avulla pieniksi ylellisyyksiksi, joiden ansiosta mökillä viihtyy vaikka pidemmänkin aikaa.

Tuulivoimala tuottaa kuitenkin vain tuulessa, joten voimala on omiaan kohteisiin, joissa se saadaan sijoitettua mahdollisimman hyvin ympäröivien esteiden yläpuolelle. Näin tuulivoiman hyöty saadaan maksimoitua. Tuulivoimala kannattaakin asettaa aukeisiin paikkoihin kuten meren läheisyyteen, jossa on hyvät tuuliolosuhteet. Sisämaassa sopivia kohteita ovat esimerkiksi laajat aukeat paikat kuten mäet, joissa olosuhteet ovat edes kohtuulliset. Mitä korkeammalle voimala sijoitetaan, sitä parempi energiantuotto saavutetaan. 

Aurinkopaneelijärjestelmään yhdistetty tuulivoimala monipuolistaa sähköntuoton 

Koska auringon teho on rajallinen pimeimpinä kuukausina, on tuulivoimala fiksu lisä aurinkopaneeleilla saatavaan sähköistykseen. Yhdistämällä voimala aurinkopaneelijärjestelmään kapasiteetti kasvaa merkittävästi ja näin sähkölaitteiden käyttö on turvatumpi. Satoi tai paistoi, SW Energialta löytyy tarvittavat laitteet – mökin sähköt eivät ole siten vuodenajasta kiinni!

Tuulivoimalan voi hankkia meiltä erillisenä tai yhdistelmäpakettina, samalla onnistuu tarvittavien säätimien ostaminen. Tuotteemme ovat alansa huippua ja korkean laatunsa ansiosta ne kestävät tuulen vaihtelevia olosuhteita entistä paremmin. 

Tuulivoimala mökille

Katso lähin jälleenmyyjäsi!