Veneen sähköistäminen

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Veneen sähköistäminen on helppoa aurinkopaneeli­paketeillamme

Veneilijöitä on erilaisia ja niin myös aurinkosähköjärjestelmiä. Meiltä löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon!

Haluatko sähköistää veneesi helposti? Aurinkopaneelipakettimme vastaavat veneilijöiden moninaisiin tarpeisiin. Löydät valikoimastamme muun muassa laadukkaat Victronin tuotteet.

Kun suunnittelet veneesi sähköistämistä, pohdi seuraavia kysymyksiä: Millaisia laitteita haluat veneessäsi käyttää? Onko kylmälaitteesi kaasulla toimiva vai käyttäisitkö mieluummin sähköistä jääkaappia? Katseletko televisiota? Miten on paineveden laita? Tutki myös elektroniikan käyttötapojasi, oletko pitkiä aikoja käyttämättä moottoria?

Kerro vain asiantuntijoillemme käyttötottumuksistasi, niin autamme valitsemaan oikean aurinkosähköjärjestelmän!

Mitä kaikkea on tarjolla?

Laaja valikoimamme palvelee kaikenlaisia veneilijöitä. Avoveneisiin löytyy täysin vesitiiviitä aurinkopaneelisäätimiä ja isompiin veneisiin MPPT-säätimiä. MPPT-aurikopaneelisäätimet tuovat jopa 30 prosenttia lisää lataustehoa.

Jos veneessäsi on vähän pinta-alaa, Soft-aurinkopaneelit ovat loistava valinta tehokkaalla hyötysuhteellaan. Kysy muista vaihtoehdoista meiltä!

Taipuisat paneelit vene- ja ajoneuvokäyttöön

Taipuisat ja kevyet aurinkopaneelit sopivat loistavasti veneisiin ja esimerkiksi karavaanikäyttöön, sillä taipuisat paneelit eivät tarvitse läheskään yhtä suurta pinta-alaa kuin perinteiset aurinkopaneelit. Nämä aurinkopaneelit ovat myös äärimmäisen keveitä, sillä ne on valettu ohuelle muoville. Kysy lisää, me palvelemme!

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa