Aurinkosähkö

Aurinkosähkö

Aurinkosähkö hyödyntää aurinkoenergiaa

Aurinko on mainio energianlähde. Auringosta tulevalla säteilyenergialla saadaan tuotettua sähköä varsin vaivattomasti aurinkopaneelien avulla. Tarvitaan vain talouden sähköntarpeeseen sopiva aurinkosähköjärjestelmä. Vastaavasti aurinkokeräimillä auringonsäteily muunnetaan lämmöksi. 

Mökin sähköistys, omalla voimalalla
Mökkiläiset tekevät enenevässä
määrin käyttösähkönsä itse.

Oikein mitoitettu ja asennettu järjestelmä pystyy hyödyntämään säteilyenergiaa tehokkaasti niin käyttöveden kuin huonetilojen lämmitykseen. 

Aurinkosähkön periaate 

Aurinkosähkö hyödyntää auringosta tulevaa säteilyenergiaa. Säteily koostuu hiukkasista, joiden mukana auringon säteilyenergia kulkee. Kun hiukkaset osuvat

aurinkokennoihin, ne luovuttavat energiansa kennojen materiaalissa oleville elektroneille, jotka muodostavat sähkövirran aurinkokennojen virtajohtimiin. Rinnan tai sarjaan kytketyt kennot muodostavat aurinkopaneelin, jonka avulla saadaan halutun suuruinen jännite ja virta. 

Investoi aurinkoenergiaan, säästä kustannuksissa ja lisää viihtyisyyttä

Oikein mitoitettu, kytketty ja käytetty aurinkoenergiajärjestelmä maksaa itsensä takaisin vuosien aikana. Samalla lämmitykseen kuluvat kustannukset tulevat yhä vähemmän riippuvaisiksi ostetun energian hintakehityksestä.

Aurinkoenergia on myös matkustelijan ja mökkeilijän viisas valinta, sillä aurinko mahdollistaa energian, joka ulottuu sähköverkon ulkopuolellekin! Näin viihtyisyys paranee ja mökilläkin asuu mukavammin sen sijainnista riippumatta. Meiltä saat laadukkaat aurinkoenergiajärjestelmät niin mökille kuin matkustamiseen, niin veneisiin kuin asuntovaunuihin. 

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmistä, tutustu tuotteisiimme ja tilaa räätälöidyt ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi!

Ota yhteyttä