Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit niin mökille kuin matkalle

Aurinkopaneeli muodostuu sarjaankytketyistä aurinkokennoista. Aurinkopaneelit muuttavat auringonsäteet sähköenergiaksi ja energia voidaan hyödyntää kaikkiin sähkötarpeisiin aina valaistuksesta sähkölaitteisiin.

Paneelit asennetaan esimerkiksi katolle parhaaseen mahdolliseen asentoon, jotta ne hyödyntävät optimaalisesti auringonvaloa. Aurinkopaneelit voidaan liittää myös akkuihin, joihin varastoidaan paneelien tuottamaa sähköä. 

Kuinka paljon aurinkopaneeleita tarvitaan?

Aurinkopaneelien määrään vaikuttaa esimerkiksi se, kuinka paljon ja milloin vapaa-ajan kohteessa tai vaikkapa veneellä aikaa vietetään. Vuodenajat vaikuttavat paneeliston määrään, sillä auringon säteilyenergia vaihtelee eri vuodenaikoina. Myös tarvittavat sähkölaitteet, niiden tehotarpeet ja päivittäinen käyttö vaikuttavat paneeleiden hankintaan. 

Omat sähköt SW Energian aurinkopaneeleilla

Meiltä saat valikoiman laadukkaita aurinkopaneeleita moneen eri tarpeeseen, joilla vastaat itse kohteesi sähköntuotannosta. Tuotteet ovat helppoja asentaa ja me autamme aina tarpeisiisi sopivien ratkaisujen valinnassa. Annamme myös neuvoja oikeaoppiseen asennukseen ja käyttöön. 

Aurinkopaneelit mökille

Aurinkopaneelit veneeseen tai asuntoautoon

Katso lähin jälleenmyyjäsi!