Lämmitys

Ehdottomasti tärkeimpiä mukavuustekijöitä mökillä on lämpö. SW Energia tarjoaa laajan valikoimanerilaisia lämmitysvaihtoehtoja, suorista lämmitysjärjestelmistä lisälämmittimiin. Jopa ilmanvaihtoa ja sisäilman laatua parantavia laitteita on tarjolla.

Safire-lämmittimet mökille

SW Energia tuo Safiren kotimaiset lämmitysratkaisut myös mökkikäyttöön. Kauko-ohjattavalla safire-lämmittimellä voit esilämmittää sisäilman miellyttäväksi jo hyvissä ajoin ennen saapumista. Vene lämmittimet soveltuvat myös tiloihin joissa pitää lämmittää samanaikaisesti useampia huoneita. Lämminilmaputki voidaan haaroittaa ja suulakkeita voidaan asentaa niin olohuoneeseen kuin makuuhuoneisiinkin.

Valopetroli- / Nestekaasulämmittimet

Valopetroli- ja nestekaasulämmittimet toimivat erinomaisesti nopeaan lämmöntarpeeseen. Ne ovat tehokkaita, eivätkä tarvitse säännöllistä huoltoa. Jos käytät lämmitintä usein sisätiloissa suosittelemme valopetrolilämmitintä, jos käyttö usein terassilla ja satunnaisesti sisätiloissa, soveltuu nestekaasulämmitin käyttöösi. Nestekaasulämmitintä löytyy myös sähkövastuksella.