Mökin sähköistäminen

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Mökin sähköistäminen juuri sinun tarpeidesi mukaan

Aurinkoenergiajärjestelmä tuo mökkielämään roppakaupalla lisää mukavuutta. 

Onko mökkisi valtakunnanverkon ulkopuolella, mutta kaipaisit sinne sähköä? Anna meidän ratkaista ongelmasi vaihtoehtoisen energian ratkaisuilla! Aurinkosähköjärjestelmää valittaessa kannattaa miettiä tarkkaan, millaista sähköistystä mökillesi tarvitset. Voit pohtia muun muassa seuraavia kysymyksiä: Millaisia sähkölaitteita haluat käyttää? Miten pitkiä jaksoja vietät mökilläsi? Kuinka paljon matkustat maalla tai merellä? Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sopivan järjestelmän tarpeidesi pohjalta!

Meiltä saat fiksut aurinkosähköjärjestelmät myös pieneen tilaan. Laitteemme ovat erittäin tehokkaita hyötysuhteeltaan ja sisältävät tiiviin paketin toiminnallisuuksia paneeleista säätimiin ja voimaloihin – toisin sanoen kaiken tarvittavan aurinkoenergian hyödyntämiseen. Ole vain yhteydessä, niin me sähköistämme mökkisi! Tutustu myös, mitä muita ratkaisuja tarjoamme mökkisi varusteluun.

Valitse voimala käyttötarpeesi mukaan

Haluatko sähköistää mökkisi helposti? Meiltä löydät juuri sinun käyttöösi sopivan ratkaisun!

Kaikissa voimaloissamme on sama perusvarustus, jolla järjestelmän asentaminen on helppoa. Vaikka valitsisit alkuun pienemmän voimalan, voit jopa tuplata paneelikapasiteettisi tulevaisuudessa, jos tarve vaatii. Löydät valikoimastamme myös lisäakut turvaamaan sähkönkäytön kasvua.

Sinun tarvitsee vain kertoa tarpeistasi, niin asiantuntijamme räätälöivät sinulle sopivimman ratkaisun. Ole rohkeasti yhteydessä!

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa