Energiakontti ammatti­käyttöön

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Energiakontti PRO on suunniteltu ammatti­käyttöön

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa yksityishenkilöistä yrityksiin. Eri asiakkailla on erilaiset tarpeet – ja siksi lisäsimme valikoimaamme Energiakontti PROn.

PRO on huippuunsa viety versio Energiakontistamme. Kaikki on suunniteltu ja rakennettu optimaalista toimivuutta ajatellen. PRO sopii mainiosti esimerkiksi taloyhtiöiden ja erilaisten yritysten käyttöön.

Ammattikäytössä ja -kohteissa Energiakontilla on usein monia käyttäjiä, eivätkä kaikki ole perillä itse kontin tekniikasta. Katkaisijat ja turvalaitteet suojelevat sekä konttia että sen käyttäjiä tietotaidon tasosta riippumatta.

Äänetön Energiakontti PRO ratkaisee työmaiden lisäenergiatarpeen ja on loistava vaihtoehto valtaville aggregaateille. Energiakontti on myös huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

PRO-mallissa käyttäjät voivat operoida konttia pääasiassa sen ulkopuolelta. Esimerkiksi liitokset ja turvakytkimet on asennettu ulkopulelle. SW-Energiakontin standardimallissa kaapelit vedetään yleensä sisälle konttiin.

Jos siis etsit vaihtoehtoisen energian ratkaisua ammattikäyttöön, yritykselle tai taloyhtiölle, Energiakontti PRO on erinomainen vaihtoehto! Ole yhteydessä, niin ammattilaisemme kertovat lisää.

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa