Energian asialla jo vuodesta 2009

- Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Yrityksille

Lue lisää ›

Mökille

Lue lisää ›

SW-Energia­kontti

Lue lisää ›

Aurinko­energiaa kotitalouksille, yrityksille ja mökkimaisemiin

Meidän avullamme otat auringon hyötykäyttöön missä päin Suomea oletkaan!

Haluaisitko säästää sähköä ja lompakkoasi? Vai kaipaatko sähköä jonnekin, missä sitä ei vielä ole? Me tarjoamme ratkaisuja molempiin. SW Energia on uusiutuvan energian hyödyntämiseen erikoistunut yritys, jonka toimipaikat ovat Kaarinassa ja Helsingissä. Yrityksemme taival alkoi vuonna 2009, mutta aurinkoalan kokemusvuosia on karttunut jo paljon pidemmältä ajalta. 

Tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja aurinkoenergian käyttöön kaikenlaisiin kohteisiin ympäri Suomen. Asiantuntijamme suunnittelevat toimivat ratkaisut niin koteihin, yrityksien tarpeisiinmökeille kuin liikkuvaan elämään. Sinä kerrot, mitä tarvitset – me räätälöimme sopivimman ratkaisun.

Ota yhteyttä›

Vankalla kokemuksella

Pitkä kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat sen, että lupaamamme pitää. Prosessimme on muotoiltu sinulle mahdollisimman selkeäksi – meiltä saat myös vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Ammattitaitoista ja osaavaa porukkaa

Palvelemme parhaan taitomme mukaan, jotta sinä voisit nauttia aurinkoenergian hyödyistä.

Aloitetaanko yhteistyö? Ole yhteydessä!

Tee sähkösopimus itsesi kanssa

SW Energian OmaVoimala-ratkaisulla saat kaiken tarvitsemasi sähkön ilman käyttökustannuksia. Alkuinvestoinnin jälkeen käyttö on ilmaista!

Aurinkoenergia ei ole vain pienten kohteiden ratkaisu, sillä tämän päivän voimalat voidaan mitoittaa vaikka ilmastointilaitteen käyttöön. Ratkaisumme valjastavat aurinkoenergian hyötykäyttöön muun muassa omakotitaloissa, asunto-osakeyhtiöissä, mökeillä ja yrityskiinteistöissä. Tutustu myös SW-Energiakonttiimme, joka vie voimalan minne tahansa, missä sitä tarvitaan.

Ota yhteyttä ›

Kiinteistö­kompleksi

  • Voimalan teho: 20 kW
  • Kalliolle asennettu
  • Alumiiniteline, erityisesti tähän suunniteltu
  • Suoraan etelään
  • Vuosituotto 24 000 kW

Kotitalousreferenssejä ›

Spa Hotel Runni laittoi kuluja kuriin

Iisalmelainen kylpylä paransi kannattavuuttaan kunnon investoinnilla. SW Energia toimitti läheiselle niitylle Oriman maatelineillä 400 aurinkopaneelia pienentämään suurta sähkönkulutusta. Paneelit asennettiin itä-länsisuuntaan, jotta saavutettaisiin mahdollimman paljon aurinkotunteja hetken peak-tehon sijaan.

Kylpylässä energiankulutus on tasaista ympäri vuoden. Kesällä lämmityksen vastapainona energiaa kuluttaa ilmastointi.

SW Energia teki myös ehdotuksen vesi-ilmalämpöpumpun liittämisestä ratkaisuun. Tulos yllätti jopa myyjän!

Altaiden öljynkulutus putosi dramaattisesti. Marraskuussa altaan öljyhanat olivat vielä kokonaan kiinni. Tämänkokoisessa laitoksessa puhutaankin todella suurista säästösummista.

Yritysreferenssejä ›

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa