Lämpö­pumput yksityis­asiakkaille

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Lämpö­pumppu kotiin Turun seudulla

Suitsi lämmityskuluja Daikin lämpöpumpulla: energiatehokkuutta ja miellyttävää huonelämpötilaa ympäri vuoden.

Ilmalämpöpumppu on loistoratkaisu toisen lämmitysjärjestelmän rinnalle, ja se soveltuu lähes poikkeuksetta kohteeseen kuin kohteeseen. Jos mietinnässä siis on ilmalämpöpumppu kotiin Turun seutukunnissa, SW-Talotekniikka palvelee. Toteutamme myös kokonaisten lämmitysjärjestelmien vaihdot luotettaviin Daikin ilmavesi- tai maalämpöpumppuihin.

Toteutamme kattavat avaimet käteen-ratkaisut suunnittelusta toteutukseen ja käytönaikaiseen valvontaan. Saat haettua laitteelle myös edullisen Daikin-rahoituksen, lue lisää tästä!

Esimerkiksi suorasähkölämmityksen verrattuna ilmalämpöpumppu voi auttaa säästämään jopa puolet lämmityskuluista, sillä sen hyötysuhde on keskimäärin 2:1 siinä missä esimerkiksi patterin 1:1. Ainoastaan kovilla pakkasilla sen hyötysuhde laskee suunnilleen sähkölämmityksen tasolle.

  • edullinen ja nopea asentaa
  • energiatehokas
  • ympäristöystävällisempi vaihtoehto 

Lämpöpumpuissa on runsaasti laatueroja. Laadukkaan, Suomen olosuhteisiin mitoitetun ilmalämpöpumpun hinta asennettuna on 2300–2700 euroa ja jäähdyttävän ilmalämpöpumpun hinta asennettuna n. 2000-2200 euroa, kun otetaan huomioon esimerkiksi laitteen vaatima asianmukainen sähkönsyöttö. Saat haettua laitteelle myös edullisen Daikin-rahoituksen, lue lisää tästä!

Vain katselmuksen kautta saatu tarjous huomioi sellaiset perusasennukseen kuulumattomat työt, jotka tulisivat muuten laskulle lisätöinä!

Ammattitekijöiltä asennus sujuu vaivatta: työjälkemme on huolellinen, siivoamme jälkemme ja annamme käytönopastuksen.

Asennetaanko teillekin tämä kustannustehokas energiansäästäjä? Ota yhteyttä!

Lämmitysjärjestelmien huollot

Lämmitysjärjestelmät eivät ole huoltovapaita vaan ne vaativat huoltoa ja ylläpitoa kuten kasvimaa.

Meiltä saat lämmitysjärjestelmällesi kattavan huollon, jonka turvin laitteesi on valmis seuraavaan lämmityskauteen. Asiantunteva huoltomme kertoo sinulle järjestelmän kunnon sekä antaa myös vinkkejä energiatehokkaaseen käyttöön. Huolto on aina pitkällä tähtäimellä kannattavaa verrattuna äkilliseen ja yllättävään korjaustarpeeseen. Parhaimmillaan huolto tuo myös lisää elinaikaa laitteelle ja vältät turhat saneeraukset.

Huoltomme sisältää kattavan check-listan toimenpiteistä sekä esimerkiksi ilmalämpöpumpulle sisäyksikön pesuhuollon. Etenkin ilmalämpöpumpulla vuosittainen kennon pesu on tärkeää, sillä puhtaana ilmalämpöpumppu toimii energiatehokkaasti. Ammattilaisen tekemänä vältetään vahingot herkille sähkökomponenteille. Huollon jälkeen lähetämme sinulle kattavan kuvallisen raportin ja mikäli korjaustarpeita ilmenee, sovimme näistä kanssasi. Raportti kannattaa liittää asuntosi talokirjaan, jolloin tiedot huolloista siirtyvät seuraaville asukkaille.

Lämpöpumpun kertaluonteinen huolto on 250 euroa ja hinta sisältää matkakulut Turun seudulla. Mikäli huollettavia laitteita on useampi, saat seuraavien laitteiden huollot hintaan 200 euroa/kpl. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Täytä siis yhteydenottolomake tai tartu puhelimeen, niin sovitaan suunnitteluaika!

Talotekniikan ammattilaiset palveluksessanne

Ota yhteyttä:
Anssi Pihlainen / Talotekniikan työnjohtaja

Sähköposti › Soita ›

Soita Verkkokauppa