Lämpö­pumput yksityis­asiakkaille

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Lämpöpumppu sertifioidulta Daikin Premium Partnerilta

Asennamme vain luotettavia, Euroopassa valmistettuja ilmalämpöpumppuja ja ilmavesilämpöpumppuja

Miksi me ja Daikin-lämpöpumppu?

 • Tarjouksemme on aina poikkeuksellisen läpinäkyvä ja selkeä, tiedät mitä olet tilaamassa.
 • Annamme aina avaimet käteen-ratkaisuja, jolloin laskulle ei tule ylimääräisiä piilokuluja.
 • Meille asennusten lukumäärää tärkeämpi mittari on niiden toimivuus
 • Lue täältä kuvaus esimerkkiasennuksesta ja meidän tavasta toimia.
 • Daikin valmistaa laitteensa Euroopassa ja valmistajalla on 100 vuoden kokemus alalta
 • Daikin valmistaa itse omia komponenttejaan ja on kehittänyt kylmäaineen, jota muutkin valmistajat ovat alkaneet käyttää
 • Saat laitteet myös rahoituksella! Lue täältä lisää.

Palvelumme:

 • ilmalämpöpumppuasennukset
 • ilmavesilämpöpumppuasennukset
 • maalämpö- ja poistoilmalämpöpumppuasennukset
 • huollot, korjaukset ja vianhaut
 • vuosihuollot ja pesuhuollot
 • suunnittelu ja mitoitukset

Toteutamme kattavat avaimet käteen-ratkaisut suunnittelusta toteutukseen ja käytönaikaiseen valvontaan. Suunnittelu on tärkeä osa työtämme ja siksi teemme kohteeseen aina kohdekäynnin. Vain katselmuksen kautta saatu tarjous huomioi sellaiset perusasennukseen kuulumattomat työt, jotka tulisivat muuten laskulle lisätöinä! Voit lukea alempaa laitteiden alkaen-hintoja.

Lämmitysjärjestelmät eivät ole huoltovapaita vaan ne vaativat huoltoa ja ylläpitoa kuten kasvimaa.

Meiltä saat lämmitysjärjestelmällesi kattavan huollon, jonka turvin laitteesi on valmis seuraavaan lämmityskauteen. Asiantunteva huoltomme kertoo sinulle järjestelmän kunnon sekä antaa myös vinkkejä energiatehokkaaseen käyttöön. Huolto on aina pitkällä tähtäimellä kannattavaa verrattuna äkilliseen ja yllättävään korjaustarpeeseen. Parhaimmillaan huolto tuo myös lisää elinaikaa laitteelle ja vältät turhat saneeraukset.

Huoltomme sisältää kattavan check-listan toimenpiteistä sekä esimerkiksi ilmalämpöpumpulle sisäyksikön pesuhuollon. Etenkin ilmalämpöpumpulla vuosittainen kennon pesu on tärkeää, sillä puhtaana ilmalämpöpumppu toimii energiatehokkaasti. Ammattilaisen tekemänä vältetään vahingot herkille sähkökomponenteille. Huollon jälkeen lähetämme sinulle kattavan kuvallisen raportin ja mikäli korjaustarpeita ilmenee, sovimme näistä kanssasi. Raportti kannattaa liittää asuntosi talokirjaan, jolloin tiedot huolloista siirtyvät seuraaville asukkaille.

Lämpöpumpun kertaluonteinen huolto on 250 euroa ja hinta sisältää matkakulut Turun seudulla. Mikäli huollettavia laitteita on useampi, saat seuraavien laitteiden huollot hintaan 200 euroa/kpl. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Asennetaanko teillekin tämä kustannustehokas energiansäästäjä? Ota yhteyttä!

Daikin-lämpöpumppujen alkaen hinnat:

Huomioithan, että hinnat ovat alkaen-hintoja. Annamme aina kohteeseen tarjoushinnan katselmuksen jälkeen jolloin asennuksen hinnassa on mukana kaikki asennuksen työvaiheet.
Meiltä saatu tarjous on laadittu poikkeuksellisen selkeästi ja se on vertailukelpoinen vain jos toinenkin tarjous on sisällöltään kuvattu tarkasti!

Lämmittävät ja jäähdyttävät ilmalämpöpumput:

 • Daikin Emura N: Jopa 7,1 kW lämmitysteho, kuiskauksen hiljainen sisäyksikkö ja etäohjausmahdollisuus. Kahdessa eri värissä. Testattu Suomessa -30 asteen pakkasessa. Hinta asennettuna alkaen 2900 euroa sis. alv24%. Lataa tästä esite.
 • Daikin Perfera N: Jopa 8,8 kW lämmitystehoa ja 5,2 kW jäähdytystehoa, joka on Suomessa testattu! Etäohjaus, takkatoiminto ja ensimmäisenä maailmassa älykäs sääohjaus. Edistyksellinen ilmanpuhdistustoiminto. Saatavilla kahdessa eri teholuokassa. Hinta asennettuna alkaen 2700 euroa sis. alv24%.  Lataa tästä esite.
 • Daikin Stylish N: Tyylikäs tehopakkaus, jopa 7,1 kW lämmitysteho. Saatavilla kahdessa eri värissä. Etäohjaus ja takkatoiminto vakiovarusteena. Hinta asennettuna alkaen 2900 euroa sis. alv24%. Lataa tästä esite.
 • Daikin Comfora N: Tehokas, 6,2 kW lämmitysteholla varustettu, erityisesti vapaa-ajan asuntoihin tai pienempiin tiloihin soveltuva lämmittäjä ja jäähdyttäjä. Etäohjausmahdollisuus vakiona ja saatavulla kahdessa eri teholuokassa. Hinta asennettuna alkaen 2500 euroa sis. alv24%. Lataa tästä esite!
 • Daikin Lattiamalli N: Tehokas lämmittäjä korkeiden ikkunoiden alle tai mataliin tiloihin. Edistyksellinen lattialämmitystoiminto. Etäohjaus vakiovarusteena. Hinta asennettuna alkaen 3000 euroa sis. alv24%. Lataa esite!

Vain jäähdyttävät mallit
Lataa esite tästä!

 • Daikin Perfera Cool: Jopa 4 kW jäähdytysteho, etäohjaustoiminto ja ilmanpuhdistustoiminto samassa paketissa. Saatavana kahdessa eri teholuokassa. Hinta asennettuna alkaen 2400 euroa sis. alv24%.
 • Daikin Stylish Cool: Tyylikkyyttä ja 4 kW jäähdytystehoa. Tätä mallia on saatavilla eri värivaihtoehdoissa. Etäohjaus ja ilmanpuhdistustoiminto vakiovarusteena. Hinta asennettuna alkaen 2600 euroa sis. alv24%.
 • Daikin Emura Cool: Täysin uusi malli kahdessa eri teholuokassa ja kolmessa värivaihtoehdossa. 4 kW lämmitystehoa, etäohjaus ja ilmanpuhdistustoiminto vakiovarusteena. Hinta asennettuna alkaen 2700 euroa sis. alv24%.
 • Daikin Sensira Cool: Varmatoiminen ja 3,8 kW jäähdytysteholla varustettu perusmalli. Kahdessa eri teholuokassa, lisävarusteena etäohjaustoiminto. Hinta asennettuna alkaen 2000 euroa sis. alv24%.

Daikin Ilmavesilämpöpumput

 • Daikin Altherma 3R MT: Saatavilla kolmessa eri teholuokassa, soveltuu erityisesti vanhoihin omakotitaloihin. Markkinoilla poikkeuksellinen malli, sillä tuottaa jopa 65-asteista menovettä. On siis tehokkain markkinoilla oleva malli. Koostuu sisä- ja ulkoyksiköstä, sisäyksikössä integroitu 180 tai 230 litran lämminvesivaraaja. Voidaan asentaa myös ilman varaajaa tai lämmitysjärjestelmään, jossa on vesikiertoisen patteriverkoston lisäksi vesikiertoinen lattialämmitys. Kun työ tehdään huolella ja viimeisteltynä, on tämän mallin hinta asennettuna n. 15 000 euroa sis. alv24%. Lue tästä esimerkkiasennuksestamme. Lataa tästä esite.
 • Daikin Altherma 3R: Saatavilla kolmessa eri teholuokassa. Soveltuu uudiskohteisiin lattialämmityspiiriin tai patteriverkostoon. Saatavilla myös malli, jossa molemmille piireille saadaan eri lämpötila-alueet. Saatavilla 180l tai 230 litran varaajalla tai ilman. Laitteen hinta asennettuna on n. 14 000 euroa sis. alv24%. Lataa tästä esite.
 • Daikin Altherma 3H: Soveltuu esimerkiksi öljy-, tai puulämmityksen ison varaajan rinnalle. Monoblock-malli, eli laitteessa ei ole erillistä sisäyksikköä tai varaajaa. Lataa tästä esite.

Täytä siis yhteydenottolomake tai tartu puhelimeen, niin sovitaan suunnitteluaika!

Talotekniikan ammattilaiset palveluksessanne

Ota yhteyttä:
Anssi Pihlainen / Talotekniikan työnjohtaja

Sähköposti › Soita ›

Soita Verkkokauppa