Mökin ja veneen sähköistäminen

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Mökin sähköistäminen juuri sinun tarpeidesi mukaan

Aurinkoenergiajärjestelmä tuo mökkielämään roppakaupalla lisää mukavuutta. 

Onko mökkisi valtakunnanverkon ulkopuolella, mutta kaipaisit sinne sähköä? Anna meidän ratkaista ongelmasi vaihtoehtoisen energian ratkaisuilla! Aurinkosähköjärjestelmää valittaessa kannattaa miettiä tarkkaan, millaista sähköistystä mökillesi tarvitset. Voit pohtia muun muassa seuraavia kysymyksiä: Millaisia sähkölaitteita haluat käyttää? Miten pitkiä jaksoja vietät mökilläsi? Kuinka paljon matkustat maalla tai merellä? Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sopivan järjestelmän tarpeidesi pohjalta!

Meiltä saat fiksut aurinkosähköjärjestelmät myös pieneen tilaan. Laitteemme ovat erittäin tehokkaita hyötysuhteeltaan ja sisältävät tiiviin paketin toiminnallisuuksia paneeleista säätimiin ja voimaloihin – toisin sanoen kaiken tarvittavan aurinkoenergian hyödyntämiseen. Ole vain yhteydessä, niin me sähköistämme mökkisi! Tutustu myös, mitä muita ratkaisuja tarjoamme mökkisi varusteluun.

Veneen sähköistäminen on helppoa aurinkopaneeli­paketeillamme

Veneilijöitä on erilaisia ja niin myös aurinkosähköjärjestelmiä. Meiltä löydät sinulle sopivimman vaihtoehdon!

Haluatko sähköistää veneesi helposti? Aurinkopaneelipakettimme vastaavat veneilijöiden moninaisiin tarpeisiin. Löydät valikoimastamme muun muassa laadukkaat Victronin tuotteet.

Kun suunnittelet veneesi sähköistämistä, pohdi seuraavia kysymyksiä: Millaisia laitteita haluat veneessäsi käyttää? Onko kylmälaitteesi kaasulla toimiva vai käyttäisitkö mieluummin sähköistä jääkaappia? Katseletko televisiota? Miten on paineveden laita? Tutki myös elektroniikan käyttötapojasi, oletko pitkiä aikoja käyttämättä moottoria?

Kerro vain asiantuntijoillemme käyttötottumuksistasi, niin autamme valitsemaan oikean aurinkosähköjärjestelmän!

Mitä kaikkea on tarjolla?

Laaja valikoimamme palvelee kaikenlaisia veneilijöitä. Avoveneisiin löytyy täysin vesitiiviitä aurinkopaneelisäätimiä ja isompiin veneisiin MPPT-säätimiä. MPPT-aurikopaneelisäätimet tuovat jopa 30 prosenttia lisää lataustehoa.

Jos veneessäsi on vähän pinta-alaa, Soft-aurinkopaneelit ovat loistava valinta tehokkaalla hyötysuhteellaan. Kysy muista vaihtoehdoista meiltä!

Valitse voimala käyttötarpeesi mukaan

Haluatko sähköistää mökkisi helposti? Meiltä löydät juuri sinun käyttöösi sopivan ratkaisun!

Kaikissa voimaloissamme on sama perusvarustus, jolla järjestelmän asentaminen on helppoa. Vaikka valitsisit alkuun pienemmän voimalan, voit jopa tuplata paneelikapasiteettisi tulevaisuudessa, jos tarve vaatii. Löydät valikoimastamme myös lisäakut turvaamaan sähkönkäytön kasvua.

Sinun tarvitsee vain kertoa tarpeistasi, niin asiantuntijamme räätälöivät sinulle sopivimman ratkaisun. Ole rohkeasti yhteydessä!

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa