Talotekniikkaa taloyhtiöille

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Sähkötyöt

LVI

Lämpö­pumput

Huolen­pito

Taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöille laajasti talotekniikan (lvi-, sähkö-, ja kylmäalan) urakointia Turun seutukunnissa.

Teemme uudiskohteiden ja saneerauksien lisäksi myös korjaus- ja huoltotöitä. Pienetkin korjaukset, huollot ja asennukset LVIS-järjestelmiin saa kauttamme.

  • Pienet korjaus-, muutos- ja laajennustyöt taloyhtiöiden tiloissa tai osakkaiden huoneistoissa.

Taloyhtiön projektit:

  • Autonlatausasemahankkeet
  • Ilmalämpöpumppuhankkeet
  • Lämmitysjärjestelmähankkeet
  • Palovaroitinjärjestelmät ja muut tele- ja turvajärjestelmät
  • Valaistushankkeet
  • Yleisten tilojen saneeraukset

Meillä on vankka kokemus taloyhtiöiden kanssa työskentelystä ja osaamme vastata taloyhtiöiden toiveisiin. Sovimme työmme kirjallisesti, sillä on kaikkien etu ettei sovitusta tule epäselvyyttä. Annamme myös työstämme aina kirjallisen raportin, jotta työn tilaaja tulee tietoiseksi mitä ja miten työ on tehty. Dokumentoimme työmme aina työn edetessä ja ne säilytetään taloyhtiön omaan kohdetiedostoon.

Tarjoamme myös taloyhtiöille talotekniikan nykytilan kartoitusta sekä ylläpitopalvelua.

Ylläpitopalvelulla toteutetaan ennalta sovitut tarkastukset ja huollot vuosittain esimerkiksi taloyhtiön lämmitysjärjestelmälle, ilmanvaihdolle tai sähköjärjestelmille. Ylläpitopalvelu on hyvä lisä perinteiselle kiinteistöhuollolle, sillä annamme asiantuntemusta nimenomaan talotekniikkaan. Taloyhtiön arvoa määriteltäessä taloyhtiön on helppo todeta talotekniikan kunto sekä arvo kartoituksen ja ylläpitopalvelun raporttien avulla.

Tarjouspyyntö - Talotekniikka Taloyhtiöille

TALOTEKNIIKAN KARTOITUKSELLA HUOLETTOMAMPAA ASUMISTA

Talotekniikka vaatii yhtä lailla huoltoa kuin puutarhakin. On taloudellisesti kestävämpää ylläpitää ja huoltaa kuin odotella täyttä saneeraustarvetta.

Talotekniikan nykytilan kartoitus auttaa taloyhtiötä varautumaan tuleviin korjauksiin. Kartoitus on tärkeä osa tekniikan kunnossapitoa, sillä usein korjaukset ja huollot ovat täydellistä saneerausta huomattavasti edullisempi ratkaisu. On taloyhtiön etu, että talotekniikasta on esillä kokonaiskuva ja tulevat korjaukset ovat tiedossa ajoissa.

Tutkimme kunnon, iän ja mahdolliset huollon tarpeet kiinteistön lämmitys-, viemäri-, sähkö- ja ilmanvaihtojärjestelmistä sekä muista talotekniikkaan liittyvistä osa-alueista.

Opastamme eri järjestelmien käytössä, huollossa ja vikatilanteiden tunnistamisessa. Palvelu on edullinen, kertaluonteinen ja kiinteähintainen. 

Teemme niin vanhempien kohteiden kartoitukset kuin uudiskohteen toimivuustarkastukset. Ota yhteyttä: selvitetään, missä kunnossa kiinteistösi on oikeasti!

Talotekniikan ammattilaiset palveluksessanne

Ota yhteyttä:
Anssi Pihlainen / Talotekniikan työnjohtaja

Sähköposti › Soita ›

Soita Verkkokauppa