Aurinkopaneelit

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Kotiin

Yrityksille

Mökeille

Aurinkoenergiaratkaisut pitkällä kokemuksella

Meidän avullamme otat auringon hyötykäyttöön missä päin Suomea oletkaan!

Haluaisitko säästää sähköä ja lompakkoasi? Vai kaipaatko sähköä jonnekin, missä sitä ei vielä ole? Me tarjoamme ratkaisuja molempiin. SW Energia on uusiutuvan energian hyödyntämiseen erikoistunut yritys, jonka toimipaikat ovat Kaarinassa ja Helsingissä. Yrityksemme taival alkoi vuonna 2009, mutta aurinkoalan kokemusvuosia on karttunut jo paljon pidemmältä ajalta. 

Tarjoamme kustannustehokkaita ratkaisuja aurinkoenergian käyttöön kaikenlaisiin kohteisiin ympäri Suomen. Asiantuntijamme suunnittelevat toimivat ratkaisut niin koteihin, yrityksien tarpeisiin, mökeille kuin liikkuvaan elämään. Sinä kerrot, mitä tarvitset – me räätälöimme sopivimman ratkaisun.

Pitkä kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme takaavat sen, että lupaamamme pitää. Prosessimme on muotoiltu sinulle mahdollisimman selkeäksi – meiltä saat myös vastaukset kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Palvelemme parhaan taitomme mukaan, jotta sinä voisit nauttia aurinkoenergian hyödyistä. Aloitetaanko yhteistyö? Ole yhteydessä!

Aurinkoenergian ammattilaiset palveluksessanne

Ota yhteyttä:
SW Energia Oy / 010 666 7696

Sähköposti › Soita ›

Soita Verkkokauppa