Aurinkopaneelit taloyhtiöille

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Aurinkopaneelit on hyvä valinta taliyhtiöille

Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka säästää myös energiakustannuksia pitkällä aikavälillä.

Onko taloyhtiösi pohtinut aurinkoenergian hyödyntämistä? Aurinkoenergia sopii loistavasti asunto-osakeyhtiöiden tarpeeseen. Valitsemalla aurinkoenergian asunto-osakeyhtiö voi vähentää hiilijalanjälkeään ja edistää kestävää kehitystä – sekä säästää energiakustannuksissa!

Aurinkoenergia on myös myyntivaltti tämän päivän markkinoilla. Monet ostajat arvostavat vastuullisia, energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä taloyhtiöitä. Lisäksi aurinkopaneelijärjestelmä laskee usein vastikkeita, sillä esimerkiksi yleisten sisä- ja ulkotilojen valaistuksen kustannuksia voidaan pienentää merkittävästi paneeleiden tuottaessa puhdasta energiaa! Jos aurinkopaneelit tuottavat enemmän energiaa kuin asukkaat tarvitsevat, ylimääräinen sähkö voidaan myydä takaisin sähköverkkoon, mikä tarkoittaa lisätuloja.

Uusiutuva energia on järkevä investointi, sillä suuri osa siitä voidaan laskea suoraan kiinteistön ja siten osakkeen arvoon. Aurinkoenergian hyödyntäminen vaatii kuitenkin tarkkaa suunnittelua, sillä jokaisen asunto-osakeyhtiön tilanne on erilainen. Ota siis yhteyttä asiantuntijoihimme, niin aloitetaan suunnittelu yhdessä! 

REFERENSSIT

Rivitaloyhtiö Meritähti

Vuonna 2017 taloyhtiöissä ei vielä juurikaan panostettu vihreisiin arvoihin. Meritähteä perustettaessa haluttiin olla edistyksellisiä ja tehdä asiat toisin.

Taloyhtiön sähkönkulutusta auttaa nyt aurinko.

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa