Aurinkopaneelit mökille ja veneeseen

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Mökin/veneen sähköis­täminen

Lue lisää ›

SW-Energia­kontti

Lue lisää ›

Mökin muu varustelu

Lue lisää ›

Me tuomme aurinko­energian mökillesi

Haluatko parantaa asumismukavuutta myös mökkimaisemissa? Meiltä saat sähköverkon ulkopuoliset vaihtoehtoisen energian järjestelmät.

Mökkivoimalat ovat yksi erityisosaamisalueistamme. Aurinkoenergia tuo mökillesi kaikki nykyajan mukavuudet valaistuksesta ja television katselusta ilmastointilaitteeseen.

Mökin sähköistäminen vaatii aina ammattilaisen suunnitelman ja laskelmat. Asiantuntijoillamme on vuosikausien tietotaito erilaisista aurinkoenergian ratkaisuista – me todella osaamme sen, mitä teemme.

Käyttämissämme Victronin järjestelmissä ei ole ylärajaa, joten voimme rakentaa juuri niin suuren mökkivoimalan kuin haluat. Suunnittelemme kohteeseesi aina yksilöllisen, tarpeidesi mukaan räätälöidyn ratkaisun. Näin suunnittelemamme paketti palvelee sinua vielä vuosienkin päästä!

Ole meihin yhteydessä ja aloitetaan suunnittelu!

Olemme aurinkosähkön edelläkävijä

Ala aurinkosähkön ympärillä kehittyy jatkuvasti ja sen vuoksi osallistumme säännöllisesti päämiehiemme, kuten Victronin koulutuksiin. Päivitämme jatkuvasti tietojamme, jotta voimme tarjota sinulle aina ajan tasalla olevaa tietoa sekä alan parhaita ratkaisuja.

Ei ole sattumaa, että ratkaisuihimme luotetaan Afrikan maita myöten. Olemme myös Finnpartnershipin ja Business Finlandin liikekumppani. 

Tuoteryhmiä

Cegasa litiumakut

Litiumakut ovat valmistettu Espanjassa, eBick Ultra 175 on Cegasan vastaus käyttäjille, jotka etsivät valmiiksi asennettua, itseohjautuvaa "liitä ja käytä" -akkua. Se on ihanteellinen vaihtoehto lyijyakkujen korvaamiseen olemassa olevissa asennuksissa sekä uusiin itsenäisiin järjestelmiin.

eBick Ultra litiumakku sisältää komeat 13,4 kWh 48 V jännitteellä.

Victron Energy 

Varmatoimisten ja tehokkaiden energiajärjestelmien toimittaja, jonka ratkaisut perustuvat yli 45 vuoden kokemukseen. Victron on alallaan ylivoimainen markkinajohtaja, tarjoten skaalautuvia ratkaisuja kohteisiin, joissa ei ole verkkovirtaa. Nykyaikaiset järjestelmät ovat tehokkaita ja seurattavissa netin välityksellä.

Victron Energy on hollantilainen perheyritys ja SW Energia sen virallinen kumppani Suomessa.

Pylontech

2009 perustettu Pylontech on erikoistunut ESS-järjestelmien akkutoimittajaksi. Näiden akkujen avulla voit siis säilöä kotisi aurinkopaneelijärjestelmän tuottama energia käytettäväksi myöhemmin, esim. yöllä tai sateisina päivinä. Tai vaikka korkean sähkönhinnan aikaan.
Pylontech akkuja voit hyödyntää myös verkon ulkopuolisissa järjestelmissä yhdessä Victronin tuotteiden kanssa.

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa