Aurinkopaneelit kotiin

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Aurinkopaneelit on oiva valinta kotiin

Aurinkojärjestelmällä säästät sekä rahaa että luontoa – suunnitellaanko yhdessä sinun kotiisi sopivin ratkaisu?

Aurinkosähköratkaisumme ovat suunnattu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneista omavaraisuudesta, uudesta teknologiasta ja ekologisuudesta. Aurinkopaneeleilla tuotat sähköä itse ja leikkaat samalla sähkölaskuasi reilulla summalla. Aurinkojärjestelmä kytketään omakotitalosi sähköverkkoon, jonka jälkeen se tuottaa sähköä kaikille kotisi laitteille. Tämä vähentää ostetun sähkön tarvetta. Ja samalla pienennät reippaasti myös omaa hiilijalanjälkeäsi!

Oletko miettinyt, miten paljon säästäisit energiakustannuksissa ottamalla käyttöön aurinkosähköjärjestelmän? Täytä vain viereinen lomake ja asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä!

Uutuuksia! Itävaltalainen Fronius on tuonut markkinoille erilaisia sähköauton latauslaitteita: saat meiltä muun muassa kiinteästi asennettavan mallin ja Wattpilot Go:n, jonka voit ottaa mukaan matkalle. Kysy lisää!

Neljä syytä, miksi kotitalouden kannattaa valita aurinko­energia

  1. Säästät energiakustannuksissa. Taloudelliset säästöt voivat olla merkittäviä pitkällä aikavälillä.
  2. Aurinkoenergia on ympäristöystävällinen valinta. Aurinkopaneelit tuottavat puhdasta ja uusiutuvaa energiaa ilman hiilidioksidipäästöjä ja muita haitallisia ympäristövaikutuksia.
  3. Energia on itsenäistä. Aurinkoenergian hyödyntäminen voi tehdä kotitaloudestasi vähemmän riippuvaisen perinteisistä energiantoimittajista.
  4. Kiinteistösi arvo nousee. Aurinkojärjestelmä voi lisätä kiinteistösi arvoa ja olla myyntivaltti. Yhä useampi ostaja arvostaa energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä asuntoja.

AURINKOPANEELIT SINULLE
Tuoteryhmiä

Fronius

Fronius aurinkosähköratkaisuja, joihin voit luottaa tuleviin auringonnousuihin vuosikymmenien ajaksi.

Fronius on perheyritys, jolla on pitkät perinteet tehoelektroniikassa. Solar Energy Division on toiminut  aurinkosähköalalla jo vuodesta 1992. Vuonna 1945 esitellystä ensimmäisestä akkulaturista lähtien Fronius on asettanut maailmanlaajuisia standardeja innovaation, laadun ja tehonmuuntamisen alalla.

Froniuksen innovaatioita ohjaa visio 24 tunnista aurinkoa. Se on tulevaisuutta, jonka voimanlähteenä ja tukena käytetään ainoastaan uusiutuvaa energiaa.

Sofar 

Inverttereiden aatelistoa

Sofar-invertterit aurinkosähköjärjestelmiin sopivat niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Mallistostamme löytyy pienemmistä 4 kW:n inverttereistä aina suurempiin 50 kW:n inverttereihin asti sopiva laite jokaiseen rakennukseen.

Sofar-invertterissä on helppokäyttöinen suomenkielinen näyttö, ja internettiin kytkettynä laitteiston toimintaa voidaan seurata myös mobiilisovelluksen avulla.

Invertterin teholuokan tarve usein liittyy kotitalouden tai rakennuksen sähkönkulutustarpeeseen, perustuen pitkälti rakennuksen kokoon ja siinä oleskelevien ihmisten määrään ja kulutustottumuksiin. Teholuokaltaan isompi invertteri pystyy käsittelemään suurempia määriä tuotettua sähköä aurinkopaneeleilta, jolloin usein suurempi invertteri viittaa myös suurempaan määrään asennettavia aurinkopaneeleita.

Orima® Solar 

Valmiit ratkaisut aurinkopaneelien kiinnitykseen

Kotimaiset Orima® Solar-ratkaisut on kehitetty sopiviksi erilaisten asennuskohteiden vaatimusten mukaan. Meillä on vankka kokemus kohdekohtaisesta aurinkovoimaloiden kiinnitystelineistä ja aurinkopaneelien asennusten suunnittelusta ja toteutuksista vaativiin kohteisiin.

Kokemuksemme perusteella olemme valinneet parhaat tavat kiinnittää aurinkopaneelit kustannustehokkaasti, nopeasti, turvallisesti ja pysyvästi jokaiselle mahdolliselle pinnalle, johon aurinko säteilee tehokaasti: maahan, kattopinnoille ja seinälle. 30 vuoden takuulla!

E-Feeler

eFeeler optimoi sähkönkulutuksen pörssisähkön halvimpiin hetkiin.

Helppo ja turvallinen tapa säästää sähköä!
Feeler ohjain on kehitetty sähkönkulutuksen seurantaa ja optimointia varten. Se liitetään osaksi kiinteistön sähköjärjestelmää ja ohjaus tapahtuu helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla. Ohjain seuraa  reaaliaikaisesti pörssisähkön hintaa ja mahdollistaa käyttäjälle helpon tavan optimoida liitettyjen sähkölaitteiden käyttö edullisimpiin ajankohtiin. 

eFeeler on parhaimmillaan esimerkiksi sähköauton latauksen tai lämminvesivaraajan käytön ohjauksessa.

Pylontech

2009 perustettu Pylontech on erikoistunut ESS-järjestelmien akkutoimittajaksi. Näiden akkujen avulla voit siis säilöä kotisi aurinkopaneelijärjestelmän tuottama energia käytettäväksi myöhemmin, esim. yöllä tai sateisina päivinä. Tai vaikka korkean sähkönhinnan aikaan.
Pylontech akkuja voit hyödyntää myös verkon ulkopuolisissa järjestelmissä yhdessä Victronin tuotteiden kanssa.

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa