Aurinkopaneelit yrityksille

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Asunto-osakeyhtiöt

Lue lisää ›

Yritys­kiinteistöt

Lue lisää ›

Aurinko­energia on vastuullinen ratkaisu ilmaston puolesta

Hei yrittäjä! Haluatko sinäkin rakentaa valinnoillasi parempaa maailmaa? 

Aurinkoenergiajärjestelmä on nykyaikainen ja vastuullinen tapa pienentää yrityskiinteistön ja asunto-osakeyhtiön energiakustannuksia. Ja mikä parasta, laadukas aurinkojärjestelmä tekee työtä sähkölaskun pienentämisen eteen jopa 30 vuoden ajan!

Tiesitkö, että aurinkovoimala voidaan aktivoida yrityksen taseeseen? Katolle sijoitetut aurinkopaneelit eivät siis heikennä tulostasi. Oma pääoma säilyy ja kasvaa. Saavutettu säästö puolestaan kasvattaa tulosta, jokaisena vuotena.

Paljonko aurinko­järjestelmä tuottaa energiaa?

Suomen olosuhteissa 1 kilowatin järjestelmä tuottaa vuositasolla noin 1000 kilowattituntia (kWh) energiaa. Karkeasti arvioituna esimerkiksi 20 kilowatin järjestelmä tuottaa kiinteistölle vuositasolla noin 20 000 kWh energiaa. 30 vuoden aikana energiantuotto on siis noin 600 000 kWh.

Täytä oheinen lomake tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin räätälöimme juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan aurinkoenergiajärjestelmän. Me edustamme aurinkoa – ja palvelemme sinua!

AURINKOPANEELIT SINULLE
REFERENSSIT

Spa Hotel Runni laittoi kuluja kuriin

Iisalmelainen kylpylä paransi kannattavuuttaan kunnon investoinnilla. SW Energia toimitti läheiselle niitylle Oriman maatelineillä 400 aurinkopaneelia pienentämään suurta sähkönkulutusta. Paneelit asennettiin itä-länsisuuntaan, jotta saavutettaisiin mahdollimman paljon aurinkotunteja hetken peak-tehon sijaan.

Kylpylässä energiankulutus on tasaista ympäri vuoden. Kesällä lämmityksen vastapainona energiaa kuluttaa ilmastointi.

SW Energia teki myös ehdotuksen vesi-ilmalämpöpumpun liittämisestä ratkaisuun. Tulos yllätti jopa myyjän!

Altaiden öljynkulutus putosi dramaattisesti. Marraskuussa altaan öljyhanat olivat vielä kokonaan kiinni. Tämänkokoisessa laitoksessa puhutaankin todella suurista säästösummista.

Horse Awec -hevos­kuntoutus­keskus

Forssalainen Jarmo Ihamäki tahtoi kohtuutta sähkölaskuihinsa. Niinpä hän otti yhteyttä SW Energiaan ja pian tallin katolla oli aurinkovoimala. Vaakakupissa painoivat luonnollisesti myös vihreät arvot.

Korppoossa tehtiin ekoteko!

Korppoon K-Market sekä Ravintola Buffalo laittoivat sähkölaskut kertaheitolla kuriin! Samalla tuli tehtyä saaristoon hyvin sopiva ekoteko. SW Energia suosittelee kannattamaan näitä vastuuntuntoisia yrittäjiä.

K-Market Nauvo, Mikael Eklund

Yritys investoi markettinsa katolle 213 kpl 315 W:n aurinkopaneeleita. Marketti kuluttaa jo pelkästään kylmälaitteisiin valtavat määrät sähköä. Lisäksi valaistus on päällä kesälläkin koko valoisan ajan. Yöksi kylmälaitteet peitetään ja valoakin vähennetään. Juuri siksi aurinkoenergia on kaikkein sopivin vaihtoehto tuomaan säästöä yrityksen kuluihin.

Saaristo ja luonto kiittävät!

Ratsastus­keskus Aino

Ratsastuskeskuksen sähkönkulutus haluttiin kuriin, joten omistaja päätti ottaa yhteyttä SW Energiaan. Katolle asennettiin 400 kpl paneeleita, yhteisteholtaan 114 kW.

Rivitaloyhtiö Meritähti

Vuonna 2017 taloyhtiöissä ei vielä juurikaan panostettu vihreisiin arvoihin. Meritähteä perustettaessa haluttiin olla edistyksellisiä ja tehdä asiat toisin.

Taloyhtiön sähkönkulutusta auttaa nyt aurinko.

Tuoteryhmiä

Fronius

Fronius aurinkosähköratkaisuja, joihin voit luottaa tuleviin auringonnousuihin vuosikymmenien ajaksi.

Fronius on perheyritys, jolla on pitkät perinteet tehoelektroniikassa. Solar Energy Division on toiminut  aurinkosähköalalla jo vuodesta 1992. Vuonna 1945 esitellystä ensimmäisestä akkulaturista lähtien Fronius on asettanut maailmanlaajuisia standardeja innovaation, laadun ja tehonmuuntamisen alalla.

Froniuksen innovaatioita ohjaa visio 24 tunnista aurinkoa. Se on tulevaisuutta, jonka voimanlähteenä ja tukena käytetään ainoastaan uusiutuvaa energiaa.

Sofar 

Inverttereiden aatelistoa

Sofar-invertterit aurinkosähköjärjestelmiin sopivat niin pieniin kuin suurempiinkin kohteisiin. Mallistostamme löytyy pienemmistä 4 kW:n inverttereistä aina suurempiin 50 kW:n inverttereihin asti sopiva laite jokaiseen rakennukseen.

Sofar-invertterissä on helppokäyttöinen suomenkielinen näyttö, ja internettiin kytkettynä laitteiston toimintaa voidaan seurata myös mobiilisovelluksen avulla.

Invertterin teholuokan tarve usein liittyy kotitalouden tai rakennuksen sähkönkulutustarpeeseen, perustuen pitkälti rakennuksen kokoon ja siinä oleskelevien ihmisten määrään ja kulutustottumuksiin. Teholuokaltaan isompi invertteri pystyy käsittelemään suurempia määriä tuotettua sähköä aurinkopaneeleilta, jolloin usein suurempi invertteri viittaa myös suurempaan määrään asennettavia aurinkopaneeleita.

Orima® Solar 

Valmiit ratkaisut aurinkopaneelien kiinnitykseen

Kotimaiset Orima® Solar-ratkaisut on kehitetty sopiviksi erilaisten asennuskohteiden vaatimusten mukaan. Meillä on vankka kokemus kohdekohtaisesta aurinkovoimaloiden kiinnitystelineistä ja aurinkopaneelien asennusten suunnittelusta ja toteutuksista vaativiin kohteisiin.

Kokemuksemme perusteella olemme valinneet parhaat tavat kiinnittää aurinkopaneelit kustannustehokkaasti, nopeasti, turvallisesti ja pysyvästi jokaiselle mahdolliselle pinnalle, johon aurinko säteilee tehokaasti: maahan, kattopinnoille ja seinälle. 30 vuoden takuulla!

Tutustu tuotteisiin verkko­kaupassamme tai esitteidemme parissa!

Verkkokauppaan › Esitteitä ›

Soita Verkkokauppa