Sähkötyöt, LVI-työt ja lämpöpumput kuluttajille

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Sähkötyöt

LVI-työt

Lämpöpumput

Kuluttajille

Tarjoamme kuluttajille kattavasti sähkö-, putki- ja lämpöpumppu­asennuksia Turun seutukunnissa.

Meillä on kokemusta niin uudis- kuin saneerauskohteista, mutta myös pienemmät korjaustyöt kelpaavat meille. Asiakkaan on syytä olla yhteydessä meihin jo siinä vaiheessa, kun projektia tai remonttia suunnitellaan. Näin asennukset saadaan tehtyä mahdollisimman huomaamattomasti.

  • Pienet korjaus-, muutos-, laajennustyöt ja lisäykset
  • Järjestelmien vianhaut tai vikojen korjaukset
  • Lämmitysjärjestelmien ja ilmalämpöpumppujen vuosihuollot

Kuluttajien projektit:

Meille on tärkeää, ettei sovituista asioista jää epäselvyyttä. Tämän takia sovimme työmme kirjallisesti ja annamme mielellämme kustannusarvion. Aina työstä ei ole mahdollista antaa kiinteähintaista tarjousta, mutta kirjallinen kustannusarviomme ja kirjatut työmenetelmämme takaavat työmme läpinäkyvyyden.

Tarjouspyyntö - Talotekniikka Kuluttajille
Talotekniikan kartoituksella huolettomampaa asumista

Talotekniikka vaatii yhtälailla huoltoa kuin puutarhakin. On taloudellisesti kestävämpää ylläpitää ja huoltaa kuin odotella täyttä saneeraustarvetta.

Tarjoamme kuluttajille suunnattua palvelua, jonka avulla kiinteistön talotekniikan järjestelmä kartoitetaan ja läpikäydään asiakkaan kanssa.

Tutkimme kunnon, iän ja mahdolliset huollon tarpeet kiinteistön lämmitys-, viemäri-, sähkö- ja ilmanvaihtojärjestelmistä sekä muista talotekniikkaan liittyvistä osa-alueista.

Opastamme eri järjestelmien käytössä, huollossa ja vikatilanteiden tunnistamisessa. Palvelu on edullinen, kertaluonteinen ja kiinteähintainen. 

Teemme niin vanhempien kohteiden kartoitukset kuin uudiskohteen toimivuustarkastukset. Ota yhteyttä: selvitetään, missä kunnossa kiinteistösi on oikeasti!

Talotekniikan ammattilaiset palveluksessanne

Ota yhteyttä:
Anssi Pihlainen / Talotekniikan työnjohtaja

Sähköposti › Soita ›

Soita Verkkokauppa