Taloyhtiön huolenpito

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Taloyhtiön huoltokumppani Varsinais-Suomen alueella

Turvaamme kiinteistön tulevaisuuden!

Meillä on vankka kokemus taloyhtiöiden kanssa työskentelystä. Teknisten järjestelmien huolto ja ylläpito on kannattavaa talouden ja ympäristön kannalta. Moni järjestelmän osa kuluu vähitellen ja näiden kuntoa seuraamalla korjaukset voidaan ennakoida ja ajoittaa oikein. Taloyhtiön arvoa määriteltäessä taloyhtiön on helppo todeta talotekniikan kunto sekä arvo kartoituksen ja ylläpitopalvelun raporttien avulla.

Talotekniikan nykytilan kartoituksella järjestelmä tutkitaan ennalta sovitulla laajuudella tämän hetkisen kunnon selvittämiseksi. Taloyhtiö saa kartoituksesta laajan kuvallisen raportin toimenpide-ehdotuksineen, jonka avulla taloyhtiö voi kilpailuttaa työt oikeassa laajuudessa. Voit tutustua tästä erääseen tekemäämme kartoitukseen.

Talotekniikan huoltosopimuksella voidaan aikatauluttaa ennalta määritellyt tarkastukset ja huollot esimerkiksi lämmitysjärjestelmälle, ilmanvaihdolle, sähköjärjestelmille. Ylläpitopalvelu on hyvä lisä perinteiselle kiinteistöhuollolle, sillä annamme asiantuntemusta nimenomaan talotekniikkaan. Huoltosopimuskumppanina räätälöimme taloyhtiölle omat sopimushinnat, ylläpidämme toiminnanohjausjärjestelmässämme omaa kohdetietokantaa taloyhtiöstä. 

Turvaa taloyhtiösi – aloita yhteistyö kanssamme!

Talotekniikan ammattilaiset palveluksessanne

Ota yhteyttä:
Anssi Pihlainen / Talotekniikan työnjohtaja

Sähköposti › Soita ›

Soita Verkkokauppa