Huolenpitosopimus taloyhtiöille

Tutustu verkkokauppaamme tai ota yhteyttä

Talo­tekniikan vuosihuolto­sopimus Turun seudun talo­yhtiöille

Turvaa kiinteistönne tulevaisuus älykkäällä vuosihuoltosopimuksella!

Tiedämmekö todella, mitä kiinteistömme talotekniikka pitää sisällään? Missä kunnossa se on tällä hetkellä, onko jokin jo käyttöikänsä päässä? SW-Talotekniikka tarjoaa teille räätälöidyt, nimenomaan taloyhtiöiden tarpeisiin suunnitellut vuosihuoltosopimukset. 

Ylläpitopalvelulla toteutetaan ennalta sovitut tarkastukset ja huollot vuosittain esimerkiksi taloyhtiön lämmitysjärjestelmälle, ilmanvaihdolle tai sähköjärjestelmille. Ylläpitopalvelu on hyvä lisä perinteiselle kiinteistöhuollolle, sillä annamme asiantuntemusta nimenomaan talotekniikkaan. Taloyhtiön arvoa määriteltäessä taloyhtiön on helppo todeta talotekniikan kunto sekä arvo kartoituksen ja ylläpitopalvelun raporttien avulla.

Ei siis enää arvailuja tai yllättäviä korjauskuluja: Vuosihuoltosopimuksen avulla kustannukset pysyvät kohtuullisina ja ennakoitavina. Jokainen osakas investoi vain murto-osan siitä, mitä yllättävä korjaus maksaisi.

Kustannustehokkuus, ennaltaehkäisy ja asiantuntemus – vuosihuoltosopimus on investointi, joka maksaa itsensä takaisin sekä rauhallisina öinä että pitkän aikavälin säästöinä. 

Turvaa taloyhtiösi – aloita yhteistyö kanssamme!

Talotekniikan huolenpitäjä tuntee kiinteistönne läpikotaisin

Talotekniikan parhaaksi: me pidämme huolta kokonaisuudesta.

Huoltoyhtiö tai isännöitsijä eivät ylläpidä talotekniikkaa, vaan keskittyvat omiin osaamisalueisiinsa. Yksi toimija, joka tuntee kiinteistönne talotekniikan läpikotaisin, tarjoaa perinteisen huoltopalvelun rajat ylittäviä synergiaetuja.

Tarjoamme kumppanuuden, jossa taloyhtiönne saa oman, kiinteistönne talotekniikkaan erikoistuvan asiantuntijan. 

Tämä tarkoittaa sitä, että potentiaaliset ongelmat tunnistetaan ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa vahinkoa. Kumppaninamme myös kiinteistön talotekniikan dokumentointi ja seuranta siirtyvät digiaikaan.

Toimiva talotekniikka on meidän molempien yhteinen intressi!

Talotekniikan ammattilaiset palveluksessanne

Ota yhteyttä:
Anssi Pihlainen / Talotekniikan työnjohtaja

Sähköposti › Soita ›

Soita Verkkokauppa